انجمن علمی دانشجویی حسابداری دانشگاه مازندران

جمعی از دانشجویان مستعد در کنار هم گرد آمده اند تا در یک فضای دوستانه به اعتلای علمی جمهوری اسلامی ایران کمک کنند. انشاءالله

انجمن علمی دانشجویی حسابداری دانشگاه مازندران

جمعی از دانشجویان مستعد در کنار هم گرد آمده اند تا در یک فضای دوستانه به اعتلای علمی جمهوری اسلامی ایران کمک کنند. انشاءالله

رسالت این وبلاگ به عنوان یک مرجع اطلاع رسانی در درجه اول انعکاس فعالیت ها و اقدامات انجمن علمی دانشجویی حسابداری دانشگاه مازندران و در اولویت های بعدی، اطلاع رسانی درباره اخبار و مطالب مربوط به رشته حسابداری در سطوح آموزشی و حرفه ای و همچنین فعالیت های مرتبط دانشجویی می باشد.

۲ مطلب در تیر ۱۳۹۴ ثبت شده است

روابط عمومی انجمن علمی دانشجویی حسابداری دانشگاه مازندران، به مناسبت فرا رسیدن ایام انتخاب رشته و دانشگاه داوطلبان کنکور سراسری ۱۳۹۴ متقاضی ورود به دانشگاه، گزارش زیر را برای معرفی هرچه بهتر دانشگاه مازندران تهیه کرده است:

مازندران نام یک دانشگاه سراسری در بابلسر، استان مازندران است. قبل از انقلاب سال ۵۷، این دانشگاه، دانشگاه رضاشاه کبیر نام داشت.

 

اولین گام‌های ایجاد این دانشگاه در سال ۱۳۵۴ با همکاری و نظارت دانشگاه هاروارد برداشته شد، از طراحان این موسسه می‌توان کن بینبریج را از هاروارد نام برد. تعداد زیادی از اعضای هیات علمی و روسای این دانشگاه را اساتید آمریکایی هاروارد تشکیل می‌دادند. بطور نمونه، ریاست دانشکده علوم اجتماعی این دانشگاه بر عهده خانمی بنام کاترین ماری بیتسون بود.

 

دانشگاه مازندران هم اکنون، بزرگترین مرکز آموزش عالی دولتی استان به شمار می رود و دارای سابقه ای بالغ بر ۳۷ سال است؛ هسته اولیه آن را موسسه آموزش عالی اقتصادی و اداری- مدرسه عالی علوم کشاورزی- موسسه آموزشی کشاورزی گرگان- مرکز تربیت دبیر فنی نوشیروانی بابل و مرکز تحصیلات تکمیلی بابلسر(دانشگاه شمال) تشکیل داده اند که در سال ۱۳۵۸ و با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی از ادغام این مراکز دانشگاه مازندران به صورت رسمی تاسیس و در طی سال های اخیر رشد قابل توجهی در هر دو عرصه کمی و کیفی یافته است...



                                                                 


این دانشگاه هم اکنون در آستانه ۳۲ سالگی دارای ۱۲ دانشکده الهیات و معارف اسلامی، تربیت بدنی و علوم ورزشی، حقوق و علوم سیاسی، دامپزشکی، شیمی، علوم اقتصادی و اداری، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، علوم دریایی و اقیانوسی، علوم ریاضی، فنی و مهندسی و هنر و معماری است.

کار آموزش و تدریس دانشجویان را ۳۳۶ عضو هیات علمی بر عهده دارند.

ادامه متن را در ادامه مطلب بخوانید...

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ تیر ۹۴ ، ۱۵:۲۲
روابط عمومی انجمن علمی دانشجویی حسابداری

                                                          
                  


                                                                   



                                                          


                      
                                                          



                                                          


عصر روز شنبه ۲۰ تیر ماه رهبر معظم انقلاب در دیداری صریح و صمیمی با بیش از هزار جوان دانشجو، بیش از ۴ ساعت به دغدغه ها، مطالبات، انتقادها و پیشنهاد های آن ها گوش دادند و درباره مسائل مختلف از جمله آرمان خواهی،الزامات افزایش تاثیرگذاری تشکل های دانشجویی، مسائل منطقه، تداوم استکبارستیزی ملت ایران و مسائل روز دانشجویی با آنان سخن گفتند.

قبل از شروع بیانات ایشان نه نفر به نمایندگی از دانشجویان به ایراد سخنان خود پرداختند

زینب السادات حسینی دانشجوی مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی امیرکبیر و نماینده دفتر تحکیم وحدت، سخنان خود را با حوزه اقتصاد آغاز نمود و به انتقاد از نادیده انگاشتن ظرفیت عظیم ملت ایران در این باره پرداخت و سخنان امام خمینی(ره) در باره اتکا به ظرفیت های درونی را یادآور شد. بخش بعدی سخنان حسینی به حوزه فرهنگ معطوف بود و در مقدمه سخنانش درباره فرهنگ گفت: «باید تکلیف دکترین فرهنگی را یکبار برای همیشه معین کرد» و در ادامه یه ذکر دو نکته درباره فرهنگ پرداخت: ۱- برداشته شدن نگاه سیاسی از مقوله فرهنگ و استقلال ساختار اجرایی فرهنگ از تغییر دولت ها ۲-جوان گرایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ سپس به مشکلات حاکم بر آموزش عالی در چند بند پرداخت: درخواست برخورد جدی با خاطیان طرح بورسیه ها ـ انتقاد از تبدیل فضای دانشگاه ها به جولانگاه سیاسی ـ انتقاد از نقش آفرینی مقالات علمی در پازل غرب و عدم خدمت به توسعه فنی کشور. و در آخر با ذکر چند تذکر به سخنان خود پایان داد که یکی از موارد آن نقدی بر نظام بانکی کشور بوده است. ـ مشروح بخشی از سخنان ایشان درباره مسائل علمی و بانکی را در ادامه مطلب بخوانید-

علی پهلوان کاشی نماینده جامعه اسلامی دانشجویان، سخنان خود را با جایگاه نظام اسلامی در احیای تمدن اسلامی شروع کرد و افزود «آنچه اکنون برای ما حائز اهمیت است، توجه به مسئله کارآمدی است». در ادامه به وضعیت حساس کشور در شرایط کنونی و لزوم بهره برداری از این فرصت برای تبدیل شدن به یک قدرت برتر آسیایی و حتی یک ابر قدرت در معادلات و مناسبات جهانی اشاره کرد و اضافه کرد: با تغییر الگوی مبارزاتی ملل مسلمان و جوانان مبارز منطقه از مدل های مارکسیستی به اسلام ناب؛ دشمن با درک دقیق تقابل تفکر اسلام سیاسی و لیبرال دموکراسی به دنبال پیگیری پروژه ناکارآمد نشان دادن اسلام سیاسی در ذهن وقلب این ملل است. پهلوان کاشی درمحور بعدی به لزوم پرهیز از اتهام زنی های سیاسی و جناحی و کشاندن دامنه این تهمت های ثابت نشده به سطح رسانه و مردم و در عین حال برخورد جدی با مفسدان اقتصادی به عنوان زیر سوال برندگان بهداشت روانی جامعه پرداخت. در محور دیگر اذعان داشت برای اثبات کارآمدی تفکر انقلاب اسلامی، تولید نرم افزار لازم برای حکمرانی بر جامعه حیاتی است و نیاز به نظریه های بومی و اسلامی در حوزه های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی به شدت احساس می شود.

میکائیل دیانی نماینده اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل، سخنان خود را با سوالی پیرامون میراث انقلاب و وضعیت آن در تنازع بین دو گفتمان غرب گرا و گفتمان اصیل خط امام آغاز کرد و در ادامه در چند بند به  مصادیق شناخت عرصه این نزاع پرداخت که محور های صحبت های وی بدین شرح است: ـمسئله خط امام- ایده دولت در اداره کشور- مسئله برخورد با منتقدان- در باب مذاکرات و سیاست خارجه- وضعیت معیشتی مردم و دوران طلایی واردات ـ فضای علمی کشور- فرهنگ- مبارزه با فساد- ناکارآمدی در رسانه ملی- سخن پایانی با رهبری... در ادامه مطلب بند مربوط به فضای علمی کشور را در سخنان نماینده اتحادیه انجمن های اسلامی مستقل بخوانید.

به غیر از این سه نفر که مختصری از مهم ترین عناوین سخنانشان را در بالا آوردیم، افراد دیگری چون حسین شهبازی زاده نماینده جنبش عدالتخواه دانشجویی، وحید زارع نماینده بسیج دانشجویی و چند تن دیگر از دانشجویان به ایراد سخنرانی پرداختند که در آینده اهم مطالب ایشان را خواهیم آورد.

تصاویر این سه دانشجو را به ترتیب ذکر شده، در فوق می توانید مشاهده کنید.

۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ تیر ۹۴ ، ۱۰:۰۰
روابط عمومی انجمن علمی دانشجویی حسابداری